Afspraken op het park

We zijn net als jullie blij weer te kunnen tennissen! Uiteraard zijn er een aantal regels waar we ons aan moeten houden, zodat iedereen met plezier de baan weer op kan. Als we ons hier niet aan houden, kan de gemeente beslissen dat het park weer dicht moet. Dus lees deze informatie zorgvuldig!

Het uitgangspunt dat we als bestuur hanteren is dat de veiligheid voor iedereen voorop staat en dat we daarbij zoveel mogelijk leden kunnen laten tennissen. Hieronder zetten we de belangrijkste regels voor je op een rij.

De belangrijkste tennisregels op ons park:

- Vrijspelen mag met maximaal 4 spelers per baan die thuis via de website of ClubApp hebben afgehangen. Afhangen kan maximaal 1 dag van tevoren.

- Je kunt maximaal 1 keer per dag voor 45 minuten afhangen.

- In overleg met de gemeente verschillen de start tijden per baan, zodat niet iedereen tegelijk wisselt. We willen je daarom vragen om je zoveel mogelijk aan de tijden te houden die het afhangsysteem als suggestie geeft.

- Heb je een reservering gemaakt, maar kan je onverwachts niet? Annuleer dan je reservering zodat iemand anders op deze baan kan spelen.

- Openingstijden zijn (zowel jeugd als senioren):

Door de weeks: 9.00-22.45u

Weekend: 09.00-14.00u

* Tussen 12.00 en 12.30u zullen de banen geblokkeerd zijn voor het sproeien van de banen.

- Er kunnen niet-leden geïntroduceerd worden. Na het vrijspelen betaal je hiervoor bij het barpersoneel (senioren €10,-, junioren €5,-). Een niet-lid mag maximaal 3 keer in een seizoen geïntroduceerd worden.

- Kom met de fiets! Er zijn minder parkeerplaatsen beschikbaar om voor fietsers 1,5m afstand te kunnen houden.

- Volg de richtlijnen op het park en hou de looprichtingen aan (zie ook bijgevoegd filmpje https://www.youtube.com/watch?v=2ZKPQsD7VH0&feature=youtu.be).

- Toeschouwers zijn weer toegestaan. Uiteraard geldt ook hierbij de 1,5 meter afstand.

- Uiteraard moet ook de horeca aan alle regelgeving voldoen.  Dus geniet van het drankje na het tennissen, maar volg hierbij ook de instructies van Nivius!

- Er kan alleen gepind worden.

- Om rijen te voorkomen graag 1 persoon per tafel bestellen en betalen.

- Volg ook bij het halen van je drankje de aangegeven looproute en houdt 1,5 meter afstand.

De belangrijkste algemene regels zijn:

- Iedereen ouder dan 18 jaar houdt 1,5 meter afstand van elkaar.

- Heb je symptomen, koorts of zijn er gezinsleden ziek, blijf dan thuis.

- De kleedkamers zijn gesloten. Ga nog zoveel mogelijk thuis naar het toilet.

- Hou de algemene hygiëne richtlijnen van het RIVM aan.

- Gebruik je gezond verstand en denk aan anderen.