Inschrijven wintertraining 2019-2020

Beste allemaal,

Graag informeren wij jullie dat de inschrijving voor de wintertraining 2019-2020 geopend is. De trainingen beginnen op maandag 28 oktober a.s.

Nieuw vanaf de winter
LTC Soestdijk gaat de mogelijkheid bieden om vanaf het komende winterseizoen alle junioren tot en met 12 jaar twee keer in de week te laten trainen. De vereniging wil dat de kinderen meer plezier gaan beleven aan tennis en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen.
Daarom is er een nieuw lespakket:
Basistraining jeugd winter 2x per week tot en met 12 jaar. Op de tweede training krijg je een korting van 50 procent zowel in de wintertraining als in de zomertraining. De korting geldt alleen als je geboren bent in 2008 of later. De huidige instroomselectie komt te vervallen. Als je één keer in de week wilt trainen, dan kies je voor het lespakket jeugd groepsles 7-9 personen. Alle trainingen voor de jeugd zijn vanaf het winterseizoen 60 minuten, behalve de A- en B-selectie (zijn 90 en 75 minuten).

Lespakketten en inschrijven
Je kunt inschrijven via https://www.yourtennis.nl/clubs/ltc-soestdijk. Vervolgens kies je het juiste lespakket. Mochten hier nog vragen over zijn, dan horen wij dat graag. Ook de selectiespelers moeten zich inschrijven. Zorg ervoor dat je er op tijd bent. De planning wordt medio september gemaakt.

Verhinderingen
Geef alleen echte verhinderingen op en zet er bij of bepaalde verhinderingen (bijv. muziekles) ook verschoven kunnen worden. Hoe meer verhinderingen je opgeeft, hoe kleiner de kans dat we je in jouw gewenste lesgroep kunnen plaatsen. Voorkeuren voor dag, groepsgrootte, vriendjes/vriendinnetjes en eventueel twee keer trainen kun je opgeven. Wij gaan ons best doen om daar zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar wij kunnen echter niets garanderen. Bij een afwijkende groepsgrootte nemen wij contact op.

Het lesgeld wordt voor 20 november a.s. door middel van automatische incasso geïnd.

De trainingstijd ontvang je uiterlijk 10 dagen voor maandag 28 oktober a.s. per e-mail.

Vriendelijke groet,

Jeroen en Erik