Afhangen op afstand

08 mei 2020

Door de Corona maatregelen zal het clubhuis voorlopig dicht blijven en mogen er geen wachtende leden op het park aanwezig zijn. Daarom kan er alleen vrij gespeeld worden als er vooraf is afgehangen. Dit kan via de KNLTB ClubApp, en nu ook via onze website! Door in te loggen op de website bij "Mijn Club" kan er een baan worden afgehangen, hier is ook de beschikbaarheid van de banen te zien. De KNLTB ClubApp is te downloaden via de app/play store. Afhangen kan maximaal 1 dag van te voren en maximaal 1x per dag. Verdere informatie volgt z.s.m.

Daarnaast is de ClubApp een mooi middel om op de hoogte te blijven van het laatste clubnieuws en competitie uitslagen en standen.

Heb je de KNLTB ClubApp nog niet eerder gehad? Dan is het een mooi moment om dit snel te doen.

Voor vragen, mail naar [email protected]soestdijk.nl

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht