Alternatieve KNLTB Competitie 2020 in het najaar

03 juni 2020

Beste leden en captains (voorjaar- en najaarscompetitie),

Wat zonde dat onze voorjaarscompetitie geen doorgang kan vinden. In nagenoeg alle weekenden tot op heden was het prachtig en droog weer. Gelukkig is er een eventueel/mogelijk alternatief:

I.v.m. het niet doorgaan van de voorjaarscompetitie biedt de KNLTB de najaarscompetitie in een gewijzigde vorm aan onder de naam: KNLTB Competitie 2020, waarbij dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de voorjaarscompetitie.

Of de KNLTB Competitie 2020 in het najaar doorgaat, is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM.

Tijdens de KNLTB Competitie 2020 zal niet worden gespeeld om promotie of degradatie. Op die manier verliezen de teams, die in het najaar niet kunnen of willen spelen, hun teamrechten niet voor het voorjaar van 2021. Alle teamrechten van de Voorjaarscompetitie 2020 blijven dus geldig voor de inschrijving van volgend jaar. Ook wordt er tijdens de KNLTB Competitie 2020 niet gespeeld om promotie of degradatie voor het najaar van 2021.

Inschrijven kan alleen door het bijgevoegde Excel bestand in te vullen (alleen via de website te downloaden) en dit uiterlijk donderdag 11 juni 2020 te sturen naar: [email protected]

Je ontvangt een bevestiging van jouw inschrijving. Ontvang je deze niet voor 15 juni 2020, laat het ons dan even weten.

De competitiebijdrage van de voorjaarscompetitie wordt teruggestort en er volgt een nieuw betalingsverzoek bij deelname aan de KNLTB Competitie 2020.

Loting
We verwachten veel inschrijvingen voor het weekend. Bij overinschrijving van de KNLTB Competitie 2020 wordt, zoals gebruikelijk, geloot. We kunnen niet garanderen dat de uitgelote teams kunnen worden verplaatst naar een andere dag.

Reglement loting:

Teams, die voor beide competities (voorjaar&najaar), zijn uitgeloot en niet op een andere dag competitie willen/kunnen spelen (voor KNLTB Competitie 2020 geldt indien gewenste dag niet mogelijk is, kan er niet gegarandeerd worden dat er op een andere dag kan spelen), hebben voorrang bij inschrijving van de eerstvolgende competitie. Dit geldt alleen als het team uit minimaal 4 dezelfde spelers bestaat (er wordt gekeken naar teams en niet naar personen). Teams, die alleen voorjaars- of alleen najaarscompetitie spelen en 2 keer achter elkaar zijn uitgeloot en niet op een andere dag competitie willen/kunnen spelen, hebben voorrang bij inschrijving van de eerstvolgende competitie. Voorwaarde is dat het team uit minimaal 4 dezelfde spelers bestaat (er wordt gekeken naar teams en niet naar personen).

We willen wel meegeven om met het volgende rekening te houden:

Ga ervan uit dat het gezelligheidscomponent van het competitiespelen mogelijk wegvalt door de coronamaatregelen. Houd ook rekening met RIVM regels omtrent vervoer bij uitwedstrijden.

Wij hopen op jullie begrip en flexibiliteit, wanneer bepaalde verwachtingen niet kunnen worden waargemaakt.

Groet Jaap, Arthur, Marja en Reni

VCL / Competitiecommissie LTC Soestdijk

speeldata-knltb-competitie-alle-data-2020.pdf

speeldata-knltb-competitie-alle-data-2020.pdf Inschrijfformulier KNLTB Competitie 2020.xlsx