Clubladder single start maandag 19 april

15 april 2021

Op maandag 19 april start het zomerseizoen 2021 van de clubladder. Er zijn ongeveer 10 speelrondes van 2 weken, de laatste ronde duurt 3 weken en eindigt op 10 oktober. Je kunt rondes overslaan als je geblesseerd bent of op vakantie gaat. Vanuit de KNLTB hebben we groen licht gekregen om te mogen ladderen. Uiteraard wel met in acht name van de covid regels.

Nieuwe deelnemers kunnen zich nu alvast aanmelden voor de LTC Soestdijk enkel tennisladder:

aanmelden

Spelers die vorig jaar hebben meegedaan hoeven niet opnieuw aan te melden. Zij ontvangen een herinnering voor de start van de eerste ronde.

Ben je nog niet bekend met de clubladder, kijk dan hier hoe het werkt:

clubladder video

Meedoen aan de clubladder is een leuke manier om veel vaker te tennissen en daarbij ook eens tegen andere mensen dan je vaste tennismaatjes te spelen. Als je nieuw bent op de club is het de ideale manier om andere leden te leren kennen. Dus meld je aan en speel mee!

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.