De Toss gaat weer beginnen, as maandag 28 maart 19:30 tot 22:45 uur

24 maart 2022

Het mag weer, vanaf aanstaande maandag 28 maart van 19:30 uur tot 22:45 uur. Er zullen 2 banen (baan 5 en 6) beschikbaar blijven voor vrijspelen en 2 banen (baan 7 en 8) voor de trainingen. Als deze 4 banen niet gererserveerd zijn kunnen ze uiteraard voor de toss gebruikt worden.

Wanneer er een evenement is zoals jeugdtoernooi of clubkampioenschappen zal er geen toss zijn.

Kom gezellig naar de club voor de toss, je hoeft je niet in te schrijven. Je wordt ingedeeld en speelt rondes van een half uur, start elk heel en elk half uur. Leer nieuwe mensen kennen en speel leuke potjes tennis. Je kan ook een ronde overslaan en even lekker een drankje drinken op het terras.

De Whatsapp groep voor Tennis maatje vinden is ook weer actief, deze staat in de ClubApp onder Nieuws, inschrijven via de link daar vermeld of een email naar de [email protected]

Vergeet je ook niet in te schrijven voor het senioren openingstoernooi van a.s. zondag 27 maart van 12 tot 18 uur met een heerlijk diner verzorgd door Nivius. Inschrijven via [email protected]

Of voor het jeugd toernooi t/m 14 jaar op 27 maart van 9 tot 12 uur.

De clubladder begint ook weer vanaf 4 april, check de app van sportconnexions of schrijf je in via de website van sportconnexions hier vind je ook alle info over de werking van de ladder.

Er is weer genoeg te doen op de tennisbaan.....

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.