Familietoernooi zeer geslaagd!

14 mei 2024


Nadat iedereen op deze zonnige zondag eerst thuis de mogelijkheid had gekregen om moeder of oma in het zonnetje te zetten met een lekker ontbijtje startte het toernooi om elf uur met onze jeugd spelend in rood en oranje op een feestelijk versierd park!
Na een korte warming-up speelden alle teams 4 rondes van bijna 30 minuten waarbij gezelligheid en plezier voorop stond. Tijdens deze 4 speelrondes speelden de kinderen met hun ouders tegen andere ouders en zelfs bij rood was de laatste ronde de wedstrijd waarbij de kinderen hun tenniswedstrijd tegen de ouders speelden! Tijdens alle wedstrijden werd het wel duidelijk hoe het er daadwerkelijk aan toegaat en was voor de moeders (en vaders) weinig over van een ontspannen moederdagochtend.De ouders en grootouders werden snel aan het werk gezet door de kinderen en al snel hoorden het publiek over de baan kreten met strekking; “Papa, wat doe jij nou?” en “Mama! Waarom loop je niet op die bal?”. Het was super om te zien hoe iedereen zo met elkaar tenniste. Na afloop ontvingen alle kinderen een mooie medaille en een lekker ijsje en gingen de watergevechten nog even door! Want na al die inspanning was het ook tijd voor afkoeling!

Om één uur was de beurt aan de junioren, die spelen in groen en geel. Zij namen het stokje over en ook zij speelden in het schema 4 partijen en in veel partijen werd er hard gestreden op het warme - en stoffige gravel.

Ook in de middag waren er veel spannende partijen, mooie punten en veel gejuich bij een mooie bal en/of lange rally

Na afloop ontvingen de jeugdleden een mooie bandana(die hadden beter bij aanvang uitgedeeld kunnen worden) en een lekker ijsje. Sommige kinderen vonden dat hun ouder nog wel wat training kon gebruiken; dat lieten ze blijken door na afloop van het toernooi nog even lekker door te spelen! Het was een super geslaagde dag met fantastische deelnemers!! Het volgende geplande event staat op 26 juni voor Rood en Oranje tijdens de open toernooiweek voor groen en geel (24-29 juni). Ook tijdens deze 2 events hopen wij op veel inschrijvingen en deelname!

Groetjes de JC,
Diane, Mariëtte, Rosanne, Bart & Jaap 
Nieuwscategorieën


Reacties

Sam Scheepens 23-05-2024 20:44

Dank voor de organisatie, was een zeer geslaagde dag met veel tennis plezier.

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 588 0484

LTC Soestdijk

Schrikslaan 1-3
3762 TA Soest

KVK-nummer

40506069