Help de Horeca de Corona-crisis door!

27 oktober 2020

Beste (hal) tennisvrienden en vriendinnen,

Zoals iedereen weet is de horeca keihard getroffen door de Coronamaatregelen. Theun en Imara hebben er alles aan gedaan in de afgelopen maanden, om op een voor iedereen veilige manier, de horecafaciliteiten bij LTC te kunnen aanbieden en dat liep uitstekend. Daarvoor hebben ze veel geïnvesteerd, maar helaas moest eind september onze horeca ook sluiten.

Ons damesgroepje bedacht spontaan een ludieke actie. Het geld dat wij normaal gesproken na tennis zouden uitgeven aan koffie, thee e.d. stopten wij in een pot, als kleine ondersteuning voor onze horeca. Met het idee een klein bedrag voor ons, maar als iedereen mee zou doen, hopelijk een fijne ondersteuning voor de horeca!

Dus nu doen wij een oproep aan eenieder die dit initiatief leuk vindt, met ons mee te doen. Steun onze horeca en doe allemaal mee door wat in deze pot te stoppen!

N.a.v. vele vragen of er ook naar een bankrekening gestort kan worden, heeft de stichting indoor hun bankrekening hiervoor beschikbaar gesteld.  U kan uw vrijwillige bijdrage ook overmaken op rekening NL 17 INGB 0661 28 97 45 tnv Indoortenniscentrum Soestdijk ovv Theun/Imara of Horeca. U kan ervan verzekerd zijn dat het (netto) bij hen terecht komt.

Jolanda, Diny, Astrid, Albertien, Lidy, Trees, Irma

Chantal van Houten 05-11-2020 21:12

Beste Charles, dank voor je enthousiaste reactie. We kregen van meer mensen deze vraag, daarom heeft de stichting indoor hun bankrekening hiervoor beschikbaar gesteld.  Een vrijwillige bijdrage kan daarom ook worden overgemaakt op rekening NL 17 INGB 0661 28 97 45 tnv Indoortenniscentrum Soestdijk ovv Theun/Imara of Horeca.

Charles Schut 05-11-2020 10:42

Dames , een uitstekend idee en ik doe graag mee. Of dat ik het geld zou besteden aan koffie of dat ik het besteed aan een bijdrage maakt voor mij geen verschil. Nu nog iets praktisch ivm contant geld. Contant geld heb ik nooit bij mij en is het daarom een idee geld te kunnen storten op een rekeningnummer van een van de dames of op een apart aangemaakt nummer. Dames succes met jullie actie. Groeten Charles