Inschrijven voorjaarscompetitie 2024

06 november 2023


Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie van 2024. Inschrijven kan uitsluitend via deze link.

Inschrijving van jeugd- en selectieteams gaat via de trainers.

Let op: Je moet alle deelnemers van je team inschrijven en verplicht min. 1 persoon invullen, die een dagdeel de rol van VCL vervult. Het invullen van een VCL geldt niet voor competitieteams op dinsdag, donderdag, vrijdagochtend en zondag 8&9. 

Bij opmerkingen kun je bijvoorbeeld aangeven welke teamleden competitie spelen in 2 teams of uitkomen voor 2 verenigingen. 

Inschrijven kan t/m 18 december 2023. Aanmeldingen die we daarna ontvangen, kunnen we niet meer in behandeling nemen. Je ontvangt direct na inschrijving een automatische bevestiging per e-mail. Indien je deze niet hebt ontvangen, laat het ons dan weten. Mocht je uitgeloot worden dan ontvang je bericht en bij geen bericht ben je ingeloot.

Heb je nog geen team maar wil je wel graag competitie spelen meld je dan aan als (reserve) speler dan proberen wij een team voor je te vinden. 

 

Zie hieronder de bijlage:  Voorwaarden voor deelname aan de voorjaarscompetitie 2024 en de speeldata voorjaarscompetitie 2024.

 

Mocht je nog vragen hebben, graag via de mail naar [email protected].

 

 

knltb-tennis-speeldata-voorjaarscompetitie-2024.pdf Voorwaarden deelname voorjaarscompetitie 2024.docx

Nieuwscategorieën