Kom jij LTC Soestdijk helpen?

30 september 2019

Alle leden van Tennisvereniging LTC Soestdijk hebben één gezamenlijke passie en dat is lekker tennissen. Misschien sta je er niet altijd bij stil, maar dit gaat niet zonder de inzet van een heleboel mensen die voor of achter de schermen als vrijwilliger hun steentje bijdragen. Nu zijn we misschien wel op zoek naar jou?

Bestuurslid Secretaris

Als centrale speler binnen het bestuur kun je een enorme bijdrage leveren aan de informatievoorziening intern en extern.

Wat zijn de taken van een Bestuurslid Secretaris?

• Neemt deel aan bestuursvergaderingen (1x per maand), notuleert en verzorgt de actiepuntenlijst

• Verzamelt centraal de notulen van commissies

• Stelt in overleg met de voorzitter de agenda vast en verstuurt de uitnodigingen voor vergaderingen en ALV en doet de verslaglegging

• Ontvangt en verspreid correspondentie (info mail-account en postbus)

• Verzorgt correspondentie vanuit het bestuur

Impact : bestuursvergadering 1x per maand + overige werkzaamheden ca. 2 uur per week.

Vrijwilliger Ledenadministratie

Zwaantje van Streun heeft de afgelopen jaren de ledenadministratie met veel inzet voor ons gedaan. Maar het is nu tijd om het stokje over te dragen! Vind jij het leuk om in je eigen tempo en op een moment dat het je uitkomt dit stukje administratie voor de club op te pakken dan laat het ons weten. We leggen je graag alles uit en je komt in een gespreid bedje.

Wat zijn de taken:

• voert de ledenadministratie en houdt deze up-to-date

• verwerkt de inschrijvingen van nieuwe leden

• licht nieuwe leden voor (mondeling en schriftelijk) over de mogelijkheden bij- en verplichtingen van de vereniging

• informeert naar- en registreert reden van opzegging van leden

Impact : Het tijdbeslag is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en mutaties ongeveer 4 uur per maand. Er zijn verder geen vergaderingen voor de ledenadministratie.

Meer weten over deze functies, mail ons dan op [email protected] of neem contact op met Arno Dirkse of Arjan van Dooren.