Lokale afspraken om te kunnen tennissen.

22 mei 2020

Beste Leden,

We zijn net als jullie blij weer te kunnen tennissen! Uiteraard zijn er een aantal regels waar we ons aan moeten houden, zodat iedereen met plezier de baan weer op kan. Als we ons hier niet aan houden, kan de gemeente beslissen dat het park weer dicht moet. Dus lees deze informatie zorgvuldig!

Het uitgangspunt dat we als bestuur hanteren is dat de veiligheid voor iedereen voorop staat en dat we daarbij zoveel mogelijk leden kunnen laten tennissen. Hieronder zetten we de belangrijkste regels voor je op een rij. Deze regels en openingstijden zullen we regelmatig evalueren en zo nodig aanpassen. Dus hou de website en ClubApp in de gaten voor de meeste recente informatie!

De belangrijkste tennisregels op ons park:

- Vrijspelen mag met maximaal 4 spelers per baan die thuis via de website of ClubApp hebben afgehangen. Afhangen kan maximaal 1 dag van tevoren.

- Je kunt maximaal 1 keer per dag voor 45 minuten afhangen.

- Heb je een reservering gemaakt, maar kan je onverwachts niet? Annuleer dan je reservering zodat iemand anders op deze baan kan spelen.

- Openingstijden zijn:

* Senioren

Door de weeks: 9.00-21.30u

Weekend: 10.00-14.00u

* Junioren (deze tijden gelden ook voor de minibaan)

Door de weeks: 15.00-19.00u

Weekend: 10.00-14.00u

- Tijdens de openingstijden voor de jeugdleden zal er een handhaver aanwezig zijn. Indien er de avond van te voren om 21u geen banen zijn afgehangen door jeugdspelers, dan worden de banen voor die dag geblokkeerd en kan de jeugd niet meer vrijspelen.

- Jeugdspelers mogen in deze fase 1 introducé meenemen (dit aangeven bij het online afhangen).

- Voor en na het spelen aanwezige handendesinfectie gebruiken.

- Kom met de fiets! Er zijn minder parkeerplaatsen beschikbaar om voor fietsers 1,5m afstand te kunnen houden.

- Volg de richtlijnen op het park en hou de looprichtingen aan (zie ook bijgevoegd filmpje https://www.youtube.com/watch?v=2ZKPQsD7VH0&feature=youtu.be).

- Markeer je tennisballen.

Vanaf maandag 18 mei zijn ook de trainingen voor de senioren weer begonnen. In het afhangsysteem via de website of ClubApp kan je zien welke banen hiervoor in gebruik zijn.

De belangrijkste algemene regels zijn:

- Iedereen ouder dan 12 jaar houdt 1,5 meter afstand van elkaar.

- Heb je symptomen, koorts of zijn er gezinsleden ziek, blijf dan thuis.

- Kom maximaal 10 minuten van tevoren naar de club en ga na het spelen direct weer naar huis.

- Het clubhuis en de kleedkamers zijn gesloten. Graag thuis naar het toilet.

- Hou de algemene hygiëne richtlijnen van het RIVM aan.

- Gebruik je gezond verstand en denk aan anderen.

We wensen iedereen veel plezier!

Met sportieve groet,

Bestuur LTC Soestdijk