Nieuw bestuurslid

13 april 2021


We zijn verheugd te kunnen mededelen dat Pepijn Maas op de afgelopen ALV benoemd is tot algemeen bestuurslid, hij stelt zich hier voor.

Na 10 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, ben ik ongeveer een jaar geleden op de Paulus Potterlaan in het mooie Soest neergestreken. Hier woon ik nu met veel plezier samen met mijn vrouw en zoontje van anderhalf.   

In mijn zoektocht naar een tennisvereniging in de buurt kwam ik al snel op LTC Soestdijk uit. Hoewel het door alle Corona-maatregelen lastig in te schatten was hoe een vereniging leeft, deden de foto's op de website een actieve en gezellige vereniging vermoeden. Hier maak ik graag deel van uit. Zo zijn mijn vrouw en ik lid geworden.   

Mijn overtuiging is dat je met het aangaan van een lidmaatschap ook een bepaalde verantwoordelijkheid hebt naar de vereniging toe. Met dat in het achterhoofd en met de kennis dat het huidige bestuur op zoek was naar nieuwe bestuursleden heb ik mijn opgegeven in de functie van algemeen bestuurslid. In deze functie hoop ik er onder andere aan bij te dragen dat we een goede basis creëren aan actieve leden, zowel op als naast de baan.   

Mijn vraag dan ook aan jullie: helpen jullie mee om deze mooie vereniging nog mooier te maken? 

Hartelijke groet,  

Pepijn 

Nieuwscategorieën