Nieuw bestuurslid - Lucas Vos

05 april 2022


Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat Lucas Vos op de afgelopen ALV benoemd is tot algemeen bestuurslid! Hij stelt zich hier voor.

Beste leden van LTC Soestdijk,  

Toen ik vorig jaar zomer lid werd van de club schreef ik mij direct in voor het open toernooi. Een goede manier om mensen te leren kennen, dacht ik. Helaas bleek ik in het speelschema de enige HD speler (niveau 4 én 5) van onze club te zijn.

Nu ik ben toegetreden tot het bestuur zal ik jullie ongetwijfeld snel beter leren kennen!  Mijn naam is Lucas Vos en ik ben vorig jaar april samen met mijn vrouw en dochter van Amsterdam naar Soest verhuisd. Ik adem tennis, en speel het al sinds mijn 6e levensjaar. Daarnaast ben ik momenteel druk met het oprichten van een tennisvereniging in Amsterdam-West (zie www.tennisinwest.nl) en beschik ik over de KNLTB A-licentie voor het geven van tennisles.  

Ik kijk er naar uit om de club en haar leden beter te leren kennen en draag graag mijn steentje bij om de club de komende jaren verder te brengen. En als je zin hebt in een potje tennis schroom dan niet om mij te bellen/appen.  

Graag tot ziens op de club!   

Sportieve groet, Lucas   

Nieuwscategorieën