Nieuw bestuurslid Hanno Rijksen

14 december 2020

We zijn blij u te kunnen informeren over de nieuwe benoeming binnen het bestuur. In de afgelopen Algemene Leden Vergadering (16 november 2020) werd Hanno Rijksen officieel benoemd tot bestuurslid. Hanno heeft de rol van penningmeester overgenomen van Arjan van Dooren, die de rol van secretaris op zich heeft genomen. Voor velen is Hanno waarschijnlijk een nieuw gezicht, daarom stelt hij zich hier voor!

Tennissen heb ik jong geleerd. Ik ben begonnen op mijn achtste jaar bij TC Zuid in Doetinchem, inmiddels zo’n ruim 40 jaar geleden. Na wat omzwervingen in binnen- en buitenland woon ik (met gezin) sinds 2009 in Soest (Soestdijk) en ben ik toen ook gelijk lid geworden van LTC Soestdijk.

Sinds de oprichting in 2015 van de Stichting Outdoor Tennis Soestdijk (de erfpachter van ons buiten-tennispark) heb ik de rol van penningmeester vervuld. Penningmeester van onze vereniging was voor mij dan ook een logische volgende stap.

Naast tennis heb ik (ook vanaf mijn achtse jaar) zo’n 20 jaar actief gevoetbald. Sport heb ik altijd als heel belangrijk ervaren. Voor mezelf, ons gezin, eigenlijk voor iedereen. Niet alleen vanwege fysieke fitheid, maar zeker ook voor de sociale vaardigheden (een team zijn, sportiviteit) en de mentale weerbaarheid (omgaan met tegenslag, winnen & verliezen).

Met mijn rol in het bestuur wil ik graag bijdragen met iets wat mij goed ligt en ik met plezier doe, en ook vanuit mijn overtuiging dat lidmaatschap van een vereniging ook twee kanten heeft: genieten van wat de vereniging biedt, maar als nodig er ook aan bijdragen.

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.