Nieuwe samenstelling bestuur

08 januari 2019

We zijn blij u te kunnen informeren over de nieuwe benoemingen binnen het bestuur. In de afgelopen Algemene Leden Vergadering (26 november 2018) werd Chantal van Houten, reeds bestuurslid, benoemd tot voorzitter. Daarnaast werd Arjan van Dooren officieel benoemd tot bestuurslid, zoals eerder aangekondigd zal hij de rol van penningmeester gaan vervullen. Ook Arno Dirkse werd benoemd tot bestuurslid. Voor velen is hij waarschijnlijk een nieuw gezicht binnen de vereniging, daarom stelt hij zich hier voor! Wilt u meer over hem weten? Dan is hij uiteraard bereid om u dat persoonlijk te vertellen.

Ik ben in Huizen begonnen bij de tennisvereniging de Kuil en na wat omzwervingen bij LTC Soestdijk terecht gekomen.
Naast tennis heb ik een honkbal- en hockeyverleden. Tegenwoordig is het zelf sporten een stuk minder fanatiek, maar de passie voor sport is zeker niet verdwenen.
Als vader ben ik, met veel plezier, een aantal jaar trainer / coach van hockey- en voetbalteams geweest (zowel prestatie als recreatief).
In die periode heb ik gemerkt welke  impact bestuursbeleid heeft op het wel en wee van een sportvereniging.
Ik ben ondernemer, gelukkig getrouwd met Ester en heb twee kinderen die beide studeren en op niveau sporten.

Met mijn rol in het bestuur wil ik graag mijn passie voor sport en ondernemersvaardigheden combineren om actief een bijdrage te leveren aan een van de mooiste sportverenigingen van Soest.