Nieuws van de ledenadministratie

13 januari 2020

Uiteraard allereerst de beste wensen voor 2020!

Het is nog januari maar achter de schermen wordt alweer hard gewerkt aan het nieuwe tennisseizoen.

Wat is belangrijk?

Ledenpas

De nieuwe duurzame KNLTB pas, is zoals jullie weten, vorig seizoen door ons verstrekt en is ook dit seizoen nog geldig, bewaar deze dus nog een seizoen!

Er is geen jaartal op de pas vermeld en ook geen speelsterkte. Dit laatste is natuurlijk van belang voor deelnemers aan competitie- en/of toernooien. Ook in 2020 geldt daarom het spelersprofiel van MijnKNLTB als legitimatie.

Mocht je niet meer in het bezit zijn van een ledenpas dan kan deze opnieuw aangevraagd worden, de kosten hiervoor bedragen €7,50.

Nu de ledenpas twee jaar geldig wordt, is het helemaal van belang dat er een actuele foto op je pas staat. De KNLTB levert geen pas uit zonder foto. Dit dient een duidelijke (pas)foto te zijn. De foto graag per email sturen naar [email protected] of uploaden in de clubapp.

Contributie

Eind januari worden de facturen verzonden. Hiervoor werken wij samen met Club Collect. Van hen ontvangt u dan ook de factuur in uw mailbox. Middels de link kunt u eenvoudig met IDEAL betalen.

Studentenkorting

Studenten t/m 25 jaar dienen een kopie van hun studentenpas naar de ledenadministratie te mailen om in aanmerking te komen voor deze korting.

Opzeggen

Voor opzeggingen die vóór 1 maart nog bij ons binnenkomen zullen wij €25,- in rekening brengen, wij hebben dan al kosten gemaakt bij de KNLTB.
Voor opzeggingen ná 1 maart zullen wij de gehele contributie voor dit seizoen in rekening brengen.

Wij wensen iedereen ook dit jaar weer veel tennisplezier!