Tenniskamp jeugd laatste week zomervakantie (23-26 aug)

09 april 2021


Beste allemaal,

Jeroen en Erik organiseren dit jaar het zomer tenniskamp in de laatste week van de zomervakantie: van maandag 23 augustus tot en met donderdag 26 augustus van 9.00-17.00 uur.

De tennisdagen staan helemaal in het teken van tennis en spelactiviteiten in groepsverband.  Alle kinderen vanaf 6 jaar tot 17 jaar kunnen hieraan meedoen. Onder leiding van Jeroen en Erik worden er in de ochtenduren tennistrainingen verzorgd waardoor je in deze vier dagen je spel kunt verbeteren. Naast de dagelijkse tennisactiviteiten worden er in de middag nog twee andere leuke activiteiten georganiseerd. Zo gaan we een keer met de hele groep naar het zwembad. De tweede activiteit is nog een verrassing.

Elke dag word je om 9 uur verwacht bij LTC Soestdijk. De trainers zijn al om 08.30 uur op het park aanwezig. Eerder brengen is dus mogelijk als dat wegens werk beter uitkomt. Einde van de dag is 17.00 uur. Tussen de middag wordt er voor iedereen elke dag een heerlijke lunch verzorgd door Theun en Imara. Donderdag sluiten we af met “Patat van de mat”. De kosten voor deze midweek zijn €150, lunches, “Patat van de mat”, zwembad en de tweede activiteit inbegrepen. Wil je je zomervakantie sportief uitluiden? Schrijf dan snel in via [email protected]  Er zijn maximaal 28 plaatsen beschikbaar. Zwemdiploma is wel een vereiste. 

Vriendelijke groeten,

Jeroen en Erik

Nieuwscategorieën