Uitslag enquĂȘte panel onderzoek

24 januari 2020

Beste leden,

Medio december hebben we d.m.v. een enquête de interesse gepeild voor padel op LTC Soestdijk. We willen iedereen die deze enquête heeft ingevuld hartelijk bedanken voor het delen van hun mening.

In totaal hebben 138 leden een reactie gegeven, dat is ruim 20% van het aantal aangeschreven email-adressen. De resultaten van de enquête zijn besproken met het bestuur en treffen jullie in complete vorm op de ledenomgeving (eerst inloggen Mijn Club) van de LTC Soestdijk website aan.

Wat zijn de belangrijkste uitkomsten?

- Ruim 59% van de respondenten is enthousiast/ zeer enthousiast is over het Padel initiatief. Circa 17% van de respondenten ziet niets in padel

- Ruim 69% van de respondenten geeft aan padel als een goede toevoeging te zien op de sportmogelijkheden bij LTC Soestdijk

- Bijna 60% van de respondenten geeft aan (zeker) van de padelbanen gebruik te maken als ze worden aangelegd. Ruim 15% geeft aan geen gebruik te maken van de padelbanen.

- Ongeveer 59% van de respondenten geeft aan een contributieverhoging te accepteren. Voor ruim 40% is dit niet wenselijk

- Er is minder draagvlak om een tennisbaan op te offeren ten behoeve van 1 of 2 padelbanen. Van de respondenten is ruim 43% daar op tegen.

Op basis van deze inzichten is in overleg met het bestuur de volgende stap gezet. De Padelcommissie gaat aan de slag om uit te zoeken of het realiseren van padel op LTC Soestdijk zowel financieel, technisch en qua bestemmingsplan/vergunningen haalbaar is. Uitgangspunt is hierbij dat het bestaande aantal tennisbanen én de mini-baan functionaliteit behouden moeten blijven. Het streven is om de (eerste) plannen tijdens de voorjaars ALV aan de leden voor te leggen.

Namens de Padelcommissie,

Jeroen, Eelco & Fons

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht