Verruiming speeltijden op 31 maart 2021

24 maart 2021

Goed nieuws! Vanaf woensdag 31 maart a.s. gaat de avondklok om 22 uur in en dit betekent dat er in de avond langer getennist kan worden. Het park zal om 21.30 uur sluiten. Het verzoek aan iedereen is om echt om 21.25 uur te stoppen met tennissen en direct te slepen zodat de trainers doordeweeks genoeg tijd hebben om het park af te sluiten en op tijd thuis te zijn.

We moeten ons uiteraard nog aan de Corona-maatregelen op het park blijven houden:

- We houden nog altijd 1,5 meter van elkaar.

- Het clubhuis zal dicht blijven. In geval van nood is er in het oude clubhuis een toilet en AED beschikbaar.

- Reserveren van een baan moet dus vooraf via de website of via de KNLTB club app.

- We zullen weer terug gaan naar de speeltijden zoals afgesproken in de eerdere ALV. Dus 45 minuten voor dubbelspel en 30 minuten voor enkelspel. Is de baan daarna niet afgehangen, dan kan je uiteraard langer door spelen.

- Er kan 2x per dag afhangen worden, er moet wel minimaal 3 uur zitten tussen de tijd dat je 1e reservering afloopt en de nieuwe reservering begint.

- Heb je een reservering gemaakt, maar kan je onverwachts niet? Annuleer dan je reservering zodat iemand anders op deze baan kan spelen.

- We willen iedereen dringend vragen om na het spelen gelijk weer het park te verlaten.

Net als andere jaren moeten we ook nu aan het begin van het seizoen het verzoek om eventuele gaten/kuilen aan te stampen en te slepen tot aan het hek. Het hek bij de parkeerplaats zal dicht zijn als de banen door regen onbespeelbaar zijn. Er mag absoluut niet over plassen heen gesleept worden. Laten we met elkaar zuinig zijn op onze banen zodat we er optimaal gebruik van kunnen maken.

Veel plezier allemaal!