Verslag Open Jeugdtoernooi 2019

16 juli 2019

In de week van 22 juni t/m 30 juni heeft de jeugdcommissie het Open Jeugdtoernooi georganiseerd. Met ruim 90 inschrijvingen en ruim 130 wedstrijden waren de banen de hele week goed bezet. Het toernooi had als thema ballen voor KWF. De opbrengst van het toernooi was bestemd voor KWF kankerbestrijding. Via KWF hadden we mini zonnebrandjes geregeld om aan de deelnemers uit te delen en iedereen kreeg ook nog een bon voor een tweede bolletje gratis ijs bij ijssalon Beemer. Het was een erg zonnige week, dus de zonnebrand kwam goed van pas en bij Beemer is het vast ook druk geweest. Er zaten zelfs een paar echt tropische dagen bij, waarop het eigenlijk te heet was om te tennissen. Op de banen zorgden we voor verkoeling door emmers water met sponzen en Merel kwam af en toe langs met een waterpistool en deelde AA drankjes uit. Dat werd zeer gewaardeerd.

Op woensdagmiddag kwamen er nog ca 40 kinderen voor het rood/oranje event. Naast leuke wedstrijden en spelletjes, was er een popcornmachine, fruit, gesponsord door de Goudreinet en iedereen kreeg een flesje water en snackreep aangeboden door Albert Heyn.

Op de finaledag was er uiteraard weer (kinder)champagne, kosteloos ter beschikking gesteld door slijterij van der Linden en iedereen kreeg een zonnebloem die we via Cristel de Groot hadden gekregen.

Dankzij alle sponsoring hebben we de kosten van het toernooi laag kunnen houden en een mooi bedrag van € 500,- opgehaald voor KWF. Een resultaat om trots op te zijn.

Klik hier voor de foto's