We hebben jouw hulp nodig!

17 februari 2021

Jullie hebben als leden van LTC Soestdijk allemaal één gezamenlijke passie en dat is lekker tennissen. Misschien sta je er niet altijd bij stil, maar dit gaat niet zonder de inzet van een heleboel mensen die voor of achter de schermen als vrijwilliger hun steentje bijdragen. Nu hebben we jouw hulp hard nodig! Het aantal vrijwilligers loopt terug en hebben we steeds meer moeite om dingen geregeld te krijgen. Daarom deze (nood) oproep om jou te vragen je in te zetten voor de vereniging!

Hieronder vindt je een overzicht van de vacatures op LTC Soestdijk, op onze website vindt je voor de verschillende functies een verdere toelichting. Heb je interesse of wil je een oriënterend gesprek, mail dan naar [email protected].

Wil jij je voor de club inzetten, maar staat er niets voor je bij? Geef dan aan wat je graag zou willen doen. Een extra paar handen zijn altijd welkom en ieders bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

- Voorzitter  (Jeroen van den Hoogenband is tijdelijk voorzitter)

- Algemeen bestuursleden (1 plek)

- Secretaris (nu ingevuld door Arjan van Dooren, maar Arjan is bereid algemeen bestuurslid te worden als er een andere kandidaat zich aanbiedt voor deze functie)

Toernooicommissie