Zomer Challenge 2021

17 mei 2021

LTC Soestdijk doet weer mee aan de Zomer Challenge:
Wij  bieden voor de thuisblijvers of de teamsporters met een zomerstop in de maanden juli t/m september weer de mogelijkheid om onbeperkt te tennissen.

Dus ben je (of ken je) iemand die graag in de zomer buiten sport (met jou?), dan is de Zomer Challenge zeker een mooi initiatief!

Voor 65 euro kan je je aanmelden om bij ons onbeperkt te tennissen in de maanden juli t/m september! Uiteraard zijn ook andere niet-leden van harte welkom. Hierna houdt dit lidmaatschap automatisch weer op, maar uiteraard kan ook besloten worden om lid te worden van onze vereniging. Lid worden kan dan zonder inschrijfgeld! Klik hier voor een lidmaatschap (vergeet het vinkje "Zomerchallenge" niet onderaan het inschrijfformulier)

Deelnemers aan onze Zomer Challenge kunnen:

• Kennis maken met tennis c.q. hun oude tennisliefde weer oppakken;
  • Onbeperkt vrij spelen;
  • Sociale contacten opbouwen/onderhouden op en naast de tennisbaan.

Kortom, de Zomer Challenge is dé ideale mogelijkheid voor sportievelingen om de zomer door te komen!

Voor meer informatie of aanmelden, mail naar [email protected]

Wil je in deze maanden ook lessen volgen? Mail dan ook naar [email protected]

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.