Klinkende prestaties jeugd LTC Soestdijk

22 augustus 2022


Klinkende resultaten LTC-jeugd in de toernooien

De jeugd van LTC Soestdijk mag terugkijken op een succesvolle zomer. In de diverse leeftijdscategorie├źn werden tijdens de toernooien in de regio de nodige hoofdprijzen in de wacht gesleept. Hieronder geven we jullie een beknopt overzicht:

Noor Lasner:
Noor mocht eind juli voor het eerst haar opwachting maken tijdens de kwalificaties meisjes Nederlands Kampioenschap tot en met 14 jaar in Hilversum. Ze verloor er in de eerste ronde.
Noor won verder een juniorentoernooi brons 13-14 jaar in Capelle aan den IJssel, de meisjesenkel 11-14 jaar in Vinkeveen en de meisjesenkel 11-14 jaar bij Iduna in Utrecht. En last but not least nog een tweede plaats in Vinkeveen in de categorie 13-17 jaar.


Foto: Noor Lasner bij de NK jeugd in Hilversum

Tijl Forger:

Tijl, de jongste telg uit de Forger-familie, boekte een prachtige overwinning in de sterk bezette herenenkel 5 bij Hoogerheide in Hilversum. De 13-jarige Tijl greep verder nog twee tweede plaatsen bij de HD4 bij De Kuil in Huizen en in de jongensdubbel tot en met 16 jaar bij een juniorentoernooi zilver in Leidschendam.


Foto: Tijl Forger (rechts) met zijn als eerste geplaatste tegenstander in de finale.Yannick Zorn:
Yannick pakte liefst drie hoofdprijzen. Hij was de sterkste in de jongensenkel groen (tot en met 12 jaar) op de toernooien van LTC Soestdijk, De Meent in Bussum en Abcoude.


Foto: Yannick Zorn en Yannick van den Broek

Yannick van den Broek:

Yannick won op zijn thuisbanen van LTC Soestdijk de jongensenkel 13-17 jaar.

Floris van Rijn:
Floris won in de categorie jongensenkel groen het toernooi van Soest-Zuid. Met Stijn Klaassen was hij tevens de sterkte in het dubbeltoernooi van LTC Soestdijk.

Naud Kimstra:
Naud mocht bij de buren van Soest-Zuid met de overwinningsbokaal pronken. In de jongensenkel 13-17 jaar toonde hij zich de beste.Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 588 0484

LTC Soestdijk

Schrikslaan 1-3
3762 TA Soest

KVK-nummer

40506069