Verslag Ladies Night 11 maart 2023

15 maart 2023


Ladies Night 2023

ROKJESDAG
11-03-2023

18:00 tot ..-..

Ladies night 2023 is georganiseerd door Krijn Schouten; Marco van Herwaarden en Duncan Hulstede en is bezocht door 36 dames.

Bij binnenkomst zijn de ladies getrakteerd op een cocktail die door Nivius is samengesteld en deze werd zeer welkom ontvangen, nadat alle deelnemers eindelijk allemaal binnen waren bleek dat er iets mis was gegaan met de inschrijvingen en dat er 2 dames extra waren. Gelukkig waren de ladies erg flexibel en hebben 4 ladies 1 potje afgestaan aan de dames die niet waren ingedeeld.

Er ontstond wat tumult toen de telling van de avond werk uitgelegd “hè, wat, ik snap er niks van” maar dat bleek allemaal erg mee te vallen. Er werd gespeeld met de vroegere volleybal telling, je kon dus alleen scoren als je in het bezit was van de service.
Oh ja en je mocht per dubbel max 4 punten achter elkaar (2x speler a 2x speler b) maken voordat je de service weer aan de tegenpartij moest geven.
Het leuke is dat er ruim voldoende punten werden gemaakt en er geen gelijke standen waren aan het eind.

In totaal werd er 3 x 40 min gespeeld. Terwijl de 1e groep de baan op ging kon de 2e groep aan tafel om van een heerlijke maaltijdsalade te genieten, natuurlijk mocht ook de 1e groep aan tafel nadat zij hun eerste potje hadden gespeeld.

Na respectievelijk het 3e en 4e potje heeft ondergetekende een salsa workshop met de dames gedaan om de roestige heupen weer even los te maken.

Rond 22:30 uur, toen de laatste potjes waren gespeeld, zijn we begonnen aan een pubquiz. We hebben wat gelachen om de vragen die Marco had samengesteld. De vraag “Wie vliegt er op een bezemsteel?” had herkenbare antwoorden. Hetty en Gabrielle waren de pineut, wat voor hilariteit zorgde.
De winnaars van de pubquiz waren de dames van team zwart geworden; Marja Brouwer, Eline Vreugdenhil, Carin Kok en Alida Boks hadden allen een mooie fles wijn verdient.

Daarna was het tijd voor de prijsuitreiking van het tennis onderdeel.
In groep 1 had Annemiek Vermeulen de eerste plaats veroverd en mocht als eerste een theater bon van ‘t Spant uitzoeken. In diezelfde groep kreeg Mandy Blom een aanmoedigingsprijs.
In de tweede groep was Ingrid Bolderdijk eerste geworden en had Christianne Mulders de aanmoedigingsprijs gewonnen.

Alle prijzen voor het tennis deel waren aangeboden door ’t Spant.

De avond hebben we verder afgesloten met wat gezellig dansen kletsen en een klein drankje.

Wij van de organisatie, hebben nu alweer zin in volgend jaar.

Krijn, Marco en Duncan.

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 588 0484

LTC Soestdijk

Schrikslaan 1-3
3762 TA Soest

KVK-nummer

40506069