Verslag Maatjesavond 2022

15 juni 2022


De laatste Maatjesavond was in 2019, dus hoe fijn is het dat we dit weer voor de heren van LTC mochten organiseren. Met heerlijk weer, 26 deelnemers en haring van het Vislokaal Soest-Zuid gingen we van start. Vanwege het aantal deelnemers besloten we dit keer niet 2 poules te maken, maar alle heren tegelijk 3x 3 kwartier te laten spelen met tussendoor steeds een half uur pauze.
Hierdoor hadden we toch een volle baanbezetting en in de pauze een gezellig vol terras.

Klik hier voor de foto's, wel eerst inloggen!

Op de baan werd gestreden voor het hoogst aantal games. Dit ging gepaard met een hoop plezier getuige de vele lachsalvo’s. De haring, korenwijn, roggebrood, biertjes, rolmops en augurk gingen er weer in als zoete koek. Ook de warme grilworst, bitterballen, kaas en leverworst hadden gretig aftrek.

Bij de prijsuitreiking bleek Hans Boks de meeste punten vergaard te hebben, dus hij mocht als eerste een prijs uitzoeken van de prijzentafel en koos voor een lekkere fles Nobel. Ook mocht hij de Maatjesavond wisseltrofee in ontvangst (en mee naar huis) nemen en wordt zijn naam hierin voor eeuwig ingegraveerd. Gezien zijn enthousiaste reactie was hij daar erg blij mee!

Voor alle deelnemers hadden we voor iedereen een authentiek kruikje Bols corenwijn als aandenken om mee te nemen. Totdat de horeca ging sluiten bleef iedereen nog lekker na kletsen en borrelen en gingen de meesten daarna veilig op de fiets weer naar huis.

Namens de wedstrijdleiding

Jacqueline Schouten

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 588 0484

LTC Soestdijk

Schrikslaan 1-3
3762 TA Soest

KVK-nummer

40506069