Verslag Openingstoernooi Jeugd van 27 maart

31 maart 2022


Zondagochtend 27 maart meldden de kinderen van Rood en Oranje zich al vroeg voor een potje tennis en meer…. Het was stralend weer. Het park zag er gezellig uit en de paashaas had de eieren al verstopt.

Vanaf tien uur waren de kinderen van groen en geel aan de beurt. Er werd met veel plezier getennist op alle banen en na afloop werden er eieren gezocht en kreeg iedereen van Theun een beker warme chocolademelk met veel slagroom en spekjes. Tussendoor konden er binnen ook nog paaseieren versierd worden. Mede dankzij de vele hulpouders was het een geslaagd openingstoernooi voor de jeugd t/m 14 jaar.

Omdat we mensen zoeken die de taken van de huidige jeugdcommissie kunnen overnemen , hadden we een flyer opgehangen waarop men zich kon aanmelden. Een aantal hulpouders heeft toegezegd met diverse activiteiten te willen helpen. Maar er kunnen nog meer ouders bij. Afgesproken is om dinsdag 5 april om 20.00u met elkaar de activiteiten te verdelen. Dus wil je graag dat er veel activiteiten voor je kind georganiseerd worden, meld je dan snel aan via [email protected] of kom gewoon langs op 5 april. Vele handen maken immers licht werk.

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 588 0484

LTC Soestdijk

Schrikslaan 1-3
3762 TA Soest

KVK-nummer

40506069