Verslag ROOD-ORANJE ROOD event

04 juli 2022


Afgelopen week kwamen spelers uit het hele land naar Soest, omdat ze vernomen hadden dat daar iets heel speciaals te gebeuren stond. Talentscounts namen plaats op de eretribune en fans stroomden in grote getale toe. Op een gegeven moment werd het zo druk dat besloten werd de snelwegen rondom Soest te blokkeren met tractoren. 
 
Ook rondom de banen was het een gekkenhuis. Theun en Imara leken ineens wel heel erg op Usain Bolt en Daphne Schippers. Ze sjeesden heen en weer over het terras zoals wij het nog nooit gezien hebben. Drankjes en ijsjes waren niet aan te slepen en de limonade voorraad was binnen no-time op…
 
Het tropische thema was dit jaar geweldig gekozen, want de banen waren inmiddels veranderd in een ware woestijn.
Trainers Erik en Jeroen betraden als matadoren de arena en trachtten met hun warming up “deze oververhitte kleine stieren” wel even te temmen… Helaas bleek het energielevel van deze jonge generatie hen veels te machtig. 
 
De nieuwe jeugdcommissie, Gwen, Jaap en Holger, haalde alles uit de kast. De kids ontvingen een goodiebag, konden honkballen, ballen gooien en vooral heel veel tennissen op de muziek van oa Snelle, Flemming en Antoon. Vooral het enthousiasme van de spelers van LTC Soestdijk viel op, ze waren niet te stoppen! 
 
Sommige kids leerden tellen, anderen speelden voor het eerst een “echte wedstrijd” en er werden heel veel nieuwe vrienden gemaakt. Kijkende (groot)ouders, zagen dat de kinderen, ongeacht of ze elkaar kenden, samen streden om de winst. 
Er waren sensationeel mooie rally’s met een gigantisch applaus tot gevolg! Het was zelfs bij Soest-Zuid te horen… 
 
Ondertussen was de ijskar van Beemer gearriveerd en werd deze al snel door enkele oververhitte ouders volledig geplunderd. 
 
Als eindspel maakten de spelertjes zich op voor het nu al befaamde prijsschietspel “Sla je Rijk!” Hierin werd al snel duidelijk wie de echte broodspelers waren. Er waren tranen van geluk na het winnen van een prijs.
 
Na afloop van de middag ontvingen we heel veel enthousiaste reacties; Een greep:”Het is superleuk om samen te dubbelen met kinderen die ik niet eens ken” aldus Falko; “Ik speel meer wedstrijden op zo’n middag dan tijdens de competitie! Kunnen we dit niet vaker doen?” zegt Tijs en Bram geeft aan “Ik heb vanmiddag eerst geholpen met de banen klaarzetten, dat heeft zich zeker uitbetaald in mijn spel”
 
De eerste aanmeldingen voor het volgende toernooi zijn inmiddels binnen! Op naar het volgende toernooi; het ouder-kind toernooi op 28 augustus! 
 
De JC
 
 
 
 
 
 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 588 0484

LTC Soestdijk

Schrikslaan 1-3
3762 TA Soest

KVK-nummer

40506069