Familie Haltoernooi gemist? Verslag en foto's!

12 februari 2024


En wat waren een leuke combinaties van moeder dochter, moeder zoon, broer zus, vader zoon, broer en stiefzus (????) en nicht en neef man vrouw. Je kon het zo gek niet bedenken of de combi is gemaakt.

Om 18.00 gingen de eerste de baan op en de andere groepen gingen eten of sjoelen, tafeltennissen of andere spellen doen. Er was door Theun en Imara natuurlijk weer een heerlijke maaltijd geregeld saté met een salade en frietjes.

Om 22.30 gingen de laatste partijen van de baan en toen was er de prijsuitreiking. We hebben dankzij het Spant weer mooie prijzen kunnen weggeven. Daarna ging de muziek op standje 10 en werd er gedanst, gedronken en gegeten (bitterballen e.d. geregeld ook weer door Theun en Imara.

Het was tot in de late uurtjes erg gezellig zoals de foto’s laten zien (je moet ingelogd zijn om ze te bekijken). Wij als organisatie vonden het een geslaagde avond en een erg leuk concept. Zeker voor herhaling vatbaar. 

Ik wil Theun en Imara danken en het barpersoneel, maar ook Het Spant voor het aanbieden van de prijzen en natuurlijk iedereen die zich heeft aangemeld en zo enthousiast heeft meegedaan. Het volgende evenement staat gepland op zondag 24 maart. Dan hebben we het openingstoernooi en kunnen we weer lekker buiten spelen. Dus hou de mail en de site in de gaten en meld je aan zodra het kan.  

Groetjes van Katja en Ingrid van de activiteitencommissie.  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 588 0484

LTC Soestdijk

Schrikslaan 1-3
3762 TA Soest

KVK-nummer

40506069