Nieuwsbrief 2 2019 trainers

Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2019. Hulde voor Camiel Spelde, speler van de maand april.
Wegens vakantie van Jeroen en Erik wordt de mail tot en met 5 mei niet beantwoord.
Vanaf maandag 6 mei a.s. zijn we weer online. Fijne vakantie!
Vriendelijke groeten,
Jeroen en Erik

1. Speler van de maand april 2019: Camiel Spelde
Camiel Spelde is gekozen tot speler van de maand april 2019. Camiel laat zich door niets en niemand van de wijs brengen in trainingen en in wedstrijden. Hij is stoïcijns en onverstoorbaar en doet gewoon zijn ding. Hulde! Camiel wordt bij de eerste training na de vakantie in het zonnetje gezet.

2. Fun zomerkamp eerste week zomervakantie
Het fun zomerkamp wordt gehouden van maandag 22 juli tot en met donderdag 26 juli van 9.00-17.00 uur. De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Plezier, tennis, sport en spel en andere activiteiten zoals midgetgolf en zwemmen staan in die week centraal. Kosten zijn 150 euro, inclusief lunch bij Theun en Imara, “Patat van de mat” op de slotdag en toegang van andere activiteiten. Inschrijven is mogelijk door een email te sturen aan Erik.

3. Ledenwerving: actie Kies je Sport
LTC Soestdijk neemt net als in de afgelopen drie jaar deel aan het project “Kies je Sport” van de gemeente Soest. Kinderen van de lagere school krijgen hierbij voor een spotprijsje een aantal keer training om ze aan tennis te laten “snuffelen”. De eerste twee lessen van in totaal 4 lessen zijn inmiddels al gegeven. Na de meivakantie worden de resterende twee trainingen aangeboden. Hopelijk komen hier ook nog een aantal nieuwe jeugdleden uit voort.

4. Volgende week geen training!
In de week van maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei a.s. wordt er vanwege de meivakantie geen training gegeven.

5. Trainingsweken zomertraining 2019
Via https://www.ltcsoestdijk.nl/lesweken_junioren_zomer_2019 vinden jullie een overzicht van alle trainingsweken in de zomer voor junioren (18 weken)

Via https://www.ltcsoestdijk.nl/lesweken_senioren_zomer_2019 vinden jullie een overzicht van alle trainingsweken in de zomer voor senioren (15 weken)

6. Inschrijven tennistoernooien
Voor iedereen die het leuk vindt om een wedstrijdje te spelen zijn er veel toernooien waar je je voor kunt inschrijven. Hieronder vind je alle linkjes voor alle kleuren. Er zijn best veel toernooien in de regio. Mocht je vragen hebben hierover, dan kun je ons altijd even mailen.

Geel en senioren:
https://www.knltb.nl/siteassets/1.-knltb.nl/downloads/tennissers/toernooien/toernooikalender/knltb-zomerkalender-provincie-utrecht-2019-senioren.pdf

Groen:
https://tenniskids.nl/siteassets/downloads/toernooikalenders/tk-toernooitjes-utrecht-groen---2019.pdf

Rood en oranje:
https://tenniskids.nl/siteassets/downloads/toernooikalenders/tk-toernooitjes-utrecht-ro---2019.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 588 0484

LTC Soestdijk

Schrikslaan 1-3
3762 TA Soest

KVK-nummer

40506069