Organogram

Een van de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen jaren is de privatisering van de vereniging. Dit grote project is inmiddels helemaal afgerond en alles loopt naar behoren. Op een aantal vacatures na, zijn alle clubtaken goed verdeeld en elke vrijwilliger neemt zijn verantwoordelijkheid om de club draaiende te houden.

De trainers opereren, naar volle tevredenheid voor beide partijen, zelfstandig en zijn niet meer in loondienst. Het verenigingsbeleid en het huishoudelijk regelement zijn recent vernieuwd. Daarnaast implementeren we op dit moment een nieuw systeem van de KNLTB voor de financiĆ«le- en de ledenadministratie. Hieraan is ook de nieuwe website en een clubapp gekoppeld. Kortom, het nieuwe bestuur komt in een gespreid bedje en kan nieuwe doelstellingen bepalen om LTC Soestdijk nog verder te ontwikkelen. 

 

Het bestuur

Het bestuur van LTC Soestdijk bestaat uit 5 leden. De voorzitter, penningmeester, secretaris en twee algemene bestuursleden. Uiteraard staat het bestuur niet alleen! 

Op dit moment is LTC Soestdijk georganiseerd middels vele enthousiaste vrijwilligers in diverse commissies, zoals de competitie-, activiteiten-, jeugd- en diverse toernooicommissies. De voorzitters en hun team opereren zelfstandig en zijn niet aanwezig bij bestuursvergaderingen. Wel hebben ze allemaal een aanspreekpunt binnen het bestuur met wie er regelmatig afstemming plaatsvindt. Zo is iedereen op de hoogte en kost het de vrijwilligers niet te veel tijd. 

De algemene bestuursleden vertegenwoordigen de commissies tijdens de bestuurs- en algemene ledenvergaderingen. Daarnaast houden zij zich bezig met algemene werkzaamheden, bewaken de kwaliteit en ontwikkelen een strategie ter verbetering van de vereniging. 

Uiteraard kan een nieuw bestuur wijzigingen aanbrengen in de huidige structuur.

 
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 588 0484

LTC Soestdijk

Schrikslaan 1-3
3762 TA Soest

KVK-nummer

40506069